CTEK accu's

Maximizing Battery Performance is de slogan van CTEK. Accuprestaties maximaliseren staat centraal bij alles wat ze doen. CTEK is een toonaangevend merk in de batterij-industrie. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment batterijladers en accessoires voor diverse toepassingen. De CTEK-batterijen staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een van de belangrijkste voordelen van CTEK-batterijen is hun geavanceerde oplaadtechnologie. Het bedrijf maakt gebruik van gepatenteerde systemen om de batterijen veilig en efficiënt op te laden. Hierdoor gaan de batterijen langer mee en zijn ze beter bestand tegen schade en slijtage.

Daarnaast biedt CTEK een breed scala aan batterijladers voor verschillende toepassingen, waaronder auto's, motorfietsen, boten en vliegtuigen. Het bedrijf biedt ook accessoires zoals kabels, aansluitingen en opbergdozen om het gebruik van de batterijen te vereenvoudigen en te verbeteren.

CTEK heeft als missie om het veiligste opladen van elektrische auto's op de markt te ontwikkelen en aan te bieden op basis van gestandaardiseerde oplossingen. De laadpalen voor elektrische auto's en plug-in hybrides kenmerken zich door: Veiligheid, betrouwbaarheid en een eenvoudige gebruikersinterface.

Bekijk alle CTEK producten

Op zoek naar CTEK accu’s. Bekijk ze hier:

CTEK Laders

CTEK Accessoires

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2023 Ecobat Battery Benelux