Deka Batteries

Deka Batteries is een Amerikaans merk van accu's en batterijen met een lange geschiedenis van betrouwbaarheid en kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche.

Deka Batteries biedt een breed scala aan batterijen voor verschillende toepassingen, waaronder auto's, vrachtwagens, boten, motorfietsen, golfkarren, zonne-energie en industriële toepassingen. Het bedrijf is een van de grootste producenten van lood-zuur batterijen in de Verenigde Staten en heeft een uitgebreid distributienetwerk in Noord-Amerika en Europa.

Een van de belangrijkste redenen waarom Deka Batteries zo'n goede reputatie heeft, is de kwaliteit van de producten. De batterijen zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben en betrouwbaar zijn in verschillende omstandigheden en klimaten.

Het bedrijf heeft ook een aantal initiatieven opgezet om het milieu te beschermen. Zo heeft Deka Batteries geïnvesteerd in technologieën die de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen en recycleert het bedrijf gebruikte batterijen om afval te verminderen.

Bekijk alle Deka producten

Op zoek naar Deka accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2023 Ecobat Battery Benelux