Trojan accu's

Trojan is een toonaangevend merk op het gebied van accu's en is opgericht in 1925 in Californië. Het bedrijf begon als een kleine producent van accu's voor golfkarretjes en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest bekende fabrikanten van accu's ter wereld.

Het assortiment van Trojan bestaat uit verschillende soorten accu's voor uiteenlopende toepassingen, waaronder voor golfkarren, boten, zonne-energiesystemen en industriële toepassingen. Trojan staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van haar accu's. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om accu's te produceren die bestand zijn tegen zware omstandigheden en een lange levensduur hebben.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de accu's van Trojan is hun vermogen om diepe ontladingen te weerstaan. Dit betekent dat de accu's in staat zijn om een grote hoeveelheid energie af te geven voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen. Dit maakt de accu's ideaal voor toepassingen waarbij veel energie nodig is, zoals bijvoorbeeld bij het gebruik van een elektrische golfkar.

Daarnaast is Trojan ook een voorloper op het gebied van milieuvriendelijke accu's. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van accu's die minder schadelijk zijn voor het milieu en die gemakkelijker kunnen worden gerecycled. Dit maakt de accu's van Trojan niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook duurzaam voor de planeet.

Het merk is een betrouwbare keuze voor een breed scala aan toepassingen. Met haar voortdurende focus op innovatie en duurzaamheid is Trojan een merk dat zich blijft ontwikkelen en zich aanpast aan de veranderende behoeften van haar klanten.

Bekijk alle Trojan producten

Op zoek naar Trojan accu’s. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2023 Ecobat Battery Benelux