Ecobat accu's

Ecobat Battery is een toonaangevend merk in de wereld van batterijen en accu's. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en distributie van milieuvriendelijke batterijen en is daarbij een pionier op het gebied van duurzaamheid en recycling.

Het hoofdkantoor van Ecobat Battery is gevestigd in Groot-Brittannië, maar het bedrijf heeft vestigingen en distributiecentra over de hele wereld. Met een uitgebreid assortiment van batterijen en accu's voor allerlei toepassingen, is Ecobat Battery een vertrouwd merk voor consumenten, bedrijven en overheden.

Ecobat Battery verzorgt de inkoop en verkoop van energieopslagoplossingen. Ecobat levert accu's en batterijen voor uiteenlopende toepassingen, zoals batterijen voor commerciële toepassingen en accu's voor voertuigen, vaartuigen, recreatie en de industrie. Ecobat is de exclusieve Europese licentiehouder en distributeur van Lucas en Rolls accu's en een belangrijke distributeur voor Exide, Varta, US Battery, Trojan, Optima, Sonnenschein, Tab en vele andere merken.

Naast het zeer uitgebreide productassortiment levert ecobat verschillende diensten zoals onderhoudscontracten en installatie- en reparatieservices voor accu's. Ecobat levert niet alleen accu's en batterijen van topkwaliteit, maar biedt ook deskundige service op maat, superieure nazorg en een productiecyclus met een gesloten kringloop voor verantwoorde recycling van accu's.

Bekijk alle Ecobat producten

Op zoek naar Ecobat producten. Bekijk ze hier:

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2023 Ecobat Battery Benelux